Кметът на Симитли се изгаври с неофашистите от Пирин

Публикувано на: 26.01.2012 21:32

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Кметът на Симитли направи публицистична гавра с феновете на пирин и по-специално с фракцията на неофашистите в нея. Написаният от градоначалника текст е по повод желанието на Пирин да използва лиценза на Септември (Симитли) и директно да попадне в "Б" група. Ето и писмото на Апостол Апостолов.

Какво се случи мили момчета?

Забравихте си репликите? Или си глътнахте граматиката?

Защо заглъхнала подвикванията ви по трибуните **** Симитли е село?

Или просто се засрамихте от себе си? Защото във вашите ръце, в ръцете на най-милото за всеки отбор и спортист - феновете, някои хора ви дадоха златен отбор. Тогава бяхте голямата работа... ама се провалихте! Безславно затрихте един отбор със славна история.

А сега се оглеждате за спасителен пояс за любимия ви „Пирин”, храните надежда с вперен поглед ту в кмет, ту във футболни легенди и... жадно гледате към лиценза на тези, които наричахте селяци.
 

Мили момчета,

Човек съди и квалифицира, когато създава и може и сам. Е, доказахте и вие, че можете, но да рушите.

„Септември” (Симитли) от три години се състезава в професионалния футбол и още е там. „Септември” (Симитли) има достойна публика и културни фенове, които държат на любимия си отбор. А вие изпратихте вашия славен „Пирин” да се състезава в селските бундеслиги. И незнайно защо решихте да се заяждате, не на ниво, и със съседа, от когото сега чакате помощ.

 

Мили момчета,

Един фен дава сърце и душа за любим отбор. Ако сте истински фенове, признайте си грешката! Извинете се публично на отбора „Септември” (Симитли), на публиката и на жителите на община Симитли. И ще имате лиценз за „Б” група. Ще направим и отстъпка в цената!

А ние ще продължим по своя си път. Ще създаваме таланти в ДЮШ, които да подсилват редиците на най-добрите отбори. 

Да ви видим достойнството!

Ако го нямате, дерзайте в долните дивизии! Желая ви успех и стискам палци на бившия ми отбор – „Пирин” (Благоевград).
 

Апостол Апостолов,

Кмет на община Симитли

или както ми казват, „финансов благодетел” на „Септември” (Симитли)