Пената: Ще идват нови състезатели днес, утре

Публикувано на: 14.02.2012 11:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев коментира резултатите от подготвителния лагер в Анталия при завръщането на отбора в България.

"Доволен съм. Това, което искахме го направихме в тренировките. Знаете, в движение някои от състезателите се продават. Вече неудобно стана, много пъти ви обещавам, че пак ще идват нови състезатели днес, утре. През ЦСКА са минали много по-големи звезди от Платини. Той беше добър футболист в основата на атаките, но като голмайстор, заете, 2-3 гола има. Основните футболисти си тръгнаха, но знаете, че трябва да има и пари. Младите са готови и за титла, и да стават основни футболисти. Има моменти, когато трябва да се обединим и взаимно да погледнем положителните и негативните неща", заяви Пенев, цитиран от БТВ.

Специалистът също се обяви за отлагане на първия пролетен кръг от "А" група. "При тези снегове и поледици, трудно ще бъде да се играе. Почти всички отбори бяха на подготовка в Турция, удобни терени, но трябва да се съобразяваме с условията в нашата страна", допълни треньор номер едно на България за XX век.

Пенев коментира и думите на Димитър Бербатов, според когото, шефовете на ЦСКА го използват и се крият за него.

"Това си е мнение на Бербатов. Аз не съм съгласен с него. Мисля, че не се крият зад мен", завърши Пенев.