Малина се разправяла с "Титан" за сина си

Публикувано на: 17.02.2012 17:08

Автор: Проспорт.бг

©livesport.bg
Симеон Мечев
Фолкпевицата Малина, която изпълнява ролята и на футболен агент, останала шокирана, след като разбрала, че нейният син Симеон Мечев е отхвърлен от ЦСКА. Халфът изкара пробен период с “червените” в Анталия, но вчера спортно-техническият щаб му посочи вратата. Мечев няма да пътува с “армейците” за Либия утре, където те ще изиграят две контроли.
 
Малина се появила вчера в офиса на “Титан”, където почти просълзена е провела разговор с шефа на ЦСКА Димитър Борисов.  “Защо се подигравате с моето момче?”, попитала фолкдивата.  “Червеният” бос се оправдал с треньорите, но Малина контрирала, че те не са дали никакъв шанс на Симеон Мечев по време на лагера в Турция. “Да бяха го пуснали в две-три контроли, за да видят поне качествата му”, недоволствала тя, твърди в публикация Агенция БЛИЦ.

Симеон Мечев игра през есента в Ботев (Враца), но се раздели с клуба по взаимно съгласие. Изненадващо за мнозина той замина на проби в ЦСКА на лагера в Турция, но бе допуснат до игра едва в последната контрола срещу швейцарските туристи едва за 45 минути.