Боби Михайлов потвърди за разговор с Балъков

Публикувано на: 10.12.2008 13:53

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
2009-а ще започне с предизборни грижи за Михайлов
Президентът на БФС Борислав Михайлов ризна, че до момента е водил преговори за поста национален селекционер единствено с Красимир Балъков, предава Агенция БЛИЦ. “Проведохме предварителни разговори с Балъков, но още нищо не е сигурно. Не сме стигнали до финансовите параметри, така че не мога да ви кажа какви са условията му, но той със сигурност е вариант да поеме националния отбор”, каза Боби Михайлов, който откри треньорски курс в НСА. На лекцията присъстваха много от водещите български наставници.

Преди няколко дни БЛИЦ написа, че Боби и Балъков са имали среща, на която Краси е поставил условията си, за да стане селекционер на “лъвовете”.
 
“Има доста кандидатури. Не искам да обиждам хората, но не са познати за мен имена. Те са пратили имейли и факсове до нашата централа. Има интерес към нашия отбор. Някои от специалистите изявяват желание да водят тима ни чрез медиите, какъвто е примерът с Топмьолер, стига да е вярно. Въпросът е да се вземе най-правилното решение. Футболистите не би трябвало да ги вълнува, кой ще изберем за селекционер. Те трябва да играят”, заяви още шефът на футболната ни централа.

„Станимир Стоилов със сигурност е български вариант да треньор на националния отбор. Не съм разговарял нито с него, нито с Гриша Ганчев”, продължи Боби.

„Един милион лева на година е средна цена за чужд треньор. Тук не става въпрос за много голямо име. Имам опит от миналата година, когато преговарях с чужденци”, сподели още Борислав Михайлов,  който каза, че все още няма тръпка заради изборите за президент на БФС. “Като отворим документите в деловодството на 15 януари ще стане ясно кои ще са ми конкуренция. Разбира се, че ще има вълнение, тъй като се изправяш пред тези хора и трябва да покажеш какво си направил и какво, не”, завърши Михайлов.