Красимир Балъков ще поеме Черноморец

Публикувано на: 10.12.2008 16:43

Автор: Костадин Савов

©Ройтерс
Черноморец ще назначи официално в четвъртък Красимир Балъков за старши треньор, а негови помощници ще бъдат бившият играч на Левски и Нафтекс Илия Груев, кондиционният треньор Трендафил Терзийски, наставникът на вратарите Любомир Шейтанов, както и неназован все още германец.

Това означава, че настоящият наставник Димитър Димитров-Херо, както и екипът му, са освободени от длъжност. Изпълнителният директор на клуба Добромир Горбанов заяви за БТА, че все още подобни промени не са официализирани, но се водят разговори с Балъков и до ден-два ще има официално становище по въпроса.

"Официална информация няма, все още никаква промяна не е факт. В момента съм на съвещание, не мога да потвърдя и напускането на Димитър Димитров-Херо. До ден-два ще има официална информация по въпроса", каза Горбанов.

На въпрос дали Красимир Балъков ще бъде новият треньор на акулите от Бургас, той отвърна: "Водят се разговори". Досегашният треньор на Черноморец Димитър Димитров-Херо е в София на опреснителен курс за лиценз УЕФА Про, издаден от Треньорската школа.