Вирус "нокаутира" играчите на Ботев (Вр)

Публикувано на: 21.02.2012 17:38

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Старши треньорът на Ботев (Враца) Тони Здравков заяви след загубата с 2:3 от Локомотив (Пловдив), че в отбора му е имало поне 10-12 играчи, които не са били в оптимална форма заради главоболие и диария.

„Още от сутринта, от закуската, 10-12 човека от отбора се оплакаха от главоболие и диария. Явно някакъв вирус има в отбора. Опитахме се да направим някакъв равностоен мач, доколкото ни позволяваха физическите възможности в днешния ден, някои неща се получиха, някои не, допуснахме три елементарни гола, в същото време отбелязахме два“, сподели наставникът след мача.

„Основният проблем е, че в утрешния ден не знам колко души ще бъдат здрави. Докторът каза, че този вирус се разпространява много бързо. Правим всичко, защото не виждам как в четврътък ще съберем 11 човека да играят. През първото полувреме пуснах повечето хора, които казаха, че ги болят стомасите, но се видя, че надделя това нещо в мача. Но заради головете, може би ми хареса повече второто полувреме. В днешния мач преобладаваха грешките“, каза още Тони Здравков, цитиран от Гонг.