Проспорт.бг представя специално новия в ЦСКА

Публикувано на: 21.02.2012 19:28

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Във връзка с молбата в нашата редакционна поща на много от читателите, както и в коментарите, да ви представим 99-процентовото ново попълнение на ЦСКА, халфa Антонио Томас Гонзалес, Проспорт.бг си позволява да направи подробна информация с подкрепата на професионалния сайт soccerassociation.com.

Статистически, а и не само, е очевидно, че играчът е имал прекрасни и изключително успешни дни на стадион "Риасор" в Ла Коруня, след което е привлечен в Сарагоса. Със сигурност Примера до момента съвсем не е най-успешното време за Томас. Но пък и Сарагоса е загазил сериозно в шампионата на Испания, настанен трайно на последната 20-а позиция в класирането. Депортиво (Ла Коруня) е лидер в Сегунда с аванс от 5 точки пред Селта и шест пред Валядолид и Алмерия.

С оглед статистическата информация за играч с по-дефанзивни функции, може да се заключи, че Томас или е много добър човек, или играещ чист футбол състезател. Защото в досегашната си кариера в 121 мача има едва един червен картон.

Няма съмнение, че говорим за опитен и в отлична възраст футболист. А дали той би могъл да бъде разменна монета, заради завръщането на Диого в Сарагоса, на този етап Проспорт.бг не разполага с информация. Последната е, че испанецът е разтрогнал със Сарагоса и е свободен агент.