Синът на Малина пак облече екипа на ЦСКА

Публикувано на: 27.02.2012 17:19

Автор: Проспорт.бг

©livesport.bg
Симеон Мечев в Турция
Симеон Мечев отново е част от ЦСКА. Или поне засега. Още вчера синът на Малина е води пълноценни тренировки с отбора и слуховете са противоречиви що се отнася до подписването на договор с доскорошния халф на Ботев (Враца).

Според източници от кухнята, преди днешната тренировка Драголюб Симонович е направил 15-минутна инструкция на халфа. Отношението в съблекалнята обаче към Мечев, както и в част от спортно-техническия щаб към него са нестабилно.

Мечев изненадващо се оказа в лагера на армейците в Турция, но на практика не игра в контролите, защото бе пуснат в последната проверка срещу някаква туристическа трупа от Швейцария, в която той потича 45 минути.

След това се заговори за емоционално-скандална среща между майката на състезателя, която е и лицензиран футболен агент и собственика на червените Димитър Борисов. И сякаш всичко бе позабравено. До вчера. Когато Симеон Мечев отново облече червения екип.

Според  същите източници от "Армията" в рамките на днешния ден ще стане ясно коя част от двата основни лагера ще вземе предимство. Тази на спортно-техническия щаб, без Дуци или тази на Дуци и групата около него.