Иван Боладо идва свободен агент

Публикувано на: 01.03.2012 20:02

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Иван Боладо пристига, като свободен агент. Той е разтрогнал договора си с Картахена вчера и изобщо не става дума за оферта от ЦСКА към испанския клуб, както се твърдеше. дори Картахена е пуснал официална благодарност към играча за усилията, които е положил за отбора.

Според различни източници (б.р.-ако изобщо може да се вярва), доходът на нападателя с испански паспорт ще бъде около четвърт милион евро годишно. До края на шампионата чаканият с много надежди офанзивен играч ще вземе половината, като част от нея ще бъдат броени на играча при подписването на договора.

При тази доходност Боладо се превръща в най-високо платения футболист на червените. досега рекордът бе на Килиън Шеридън.  Също чакан с много надежди на "Армията" и връстник на Боладо.

Интересен факт е, че за разлика от Шеридън испанският гвинеец почти няма голове в актива си. При това на не най-високото ниво в Испания. За Сантандер, Елче и Картахена в 77 мача има 10 гола от шампионат 2007/2008.

Още по темата_____________________________________________

01.03.2012, 16:11
Този път вярно! Иван Боладо дойде в ЦСКА
Този път е вярно. Иван Боладо кацна в София и сагата около неговото преминаване в ЦСКА е пред своя край. Централният нападател бе поканен вчера с о...