Локо (Пд) започва война с ПФЛ и БФС

Публикувано на: 07.03.2012 11:44

Автор: Проспорт.бг

©plovdiv24.bg
Административният директор на Локо (Пд) Наско Узунов подаде оставка като член на Управителния съвет на Професионалната футболна лига. Той като представител на „смърфовете" и клубове от провинцията не е съгласен с провежданата политика от страна на ПФЛ и БФС.

„Подадох оставка като член на УС на ПФЛ и ще поискам оставките на президента на лигата и на секретаря, категоричен е Наско Узунов. - Не съм съгласен с политиката на ПФЛ, която угажда на едни клубове за сметка на други. Профилигата, без нашето съгласие, се съгласи с искането на Левски мачът за Купата да е в четвъртък. Сега очакваме и БФС да клекне пред Лудогорец и да променят програмата на тима от Разград така, както на тях им е удобно. Не случайно ги наричат отбор на футболния съюз. Накрая Локомотив ще е ощетеният с програмата. Ние сме клуб с име и затова ще реагираме. Обвинявам ПФЛ и БФС в подпомагане на Левски и Лудогорец. Утре (б.р. - днес) на нарочна пресконфереция ще разкрия на какви разговори присъствах по време на последното заседание на УС на Профилигата", заяви снощи пред Дарик радио Узунов.

„Ръководството на Локомотив (Пд) ще даде днес извънредна пресконференция на „Лаута". Брифингът започва в 12.30 часа и на него са поканени всички медии. Административният директор на клуба Атанас Узунов ще говори относно промените в програмата за мачовете от „А" група и в турнира за купата на България", гласи съобщение в официалния сайт на Локомотив Пловдив.