Христо Стоичков ще си ляга скоро до баба

Публикувано на: 12.12.2008 15:28

Автор: Гаро Тахмисян

©Интернет
Това момче било люто като Ицо.
Малката дъщеря на Христо Стоичков - Христина, за чиято любов с футболиста на Барселона Виктор Васкес Спортлайн.бг и Проспорт.бг вече писаха, коментира официално връзката си. В телефонен разговор с репортер на "Нощен Труд" 18-годишната тийнейджърка хвърли светлина върху отношенията си с младия талант на каталунците, както и за начина, по който той е бил приет от баща й.

"Виктор е много готин като човек. Силен е като характер. По това си приличат с татко. Разсърди ли се, да не си около него. Но и двамата гледаме да се слушаме един друг и да не се караме", каза още дъщерята на Ицо. А той лично е одобрил кандидат-зет си. Виктор гостува много често в дома на Стоичкови. Двамата си говорят за футбол. Но и аз се включвам в разговорите, защото обичам да гледам мачове. Татко е много либерален, не е против да си имам приятел, а пък и аз съм вече на 18 години.

Двете семейства даже вече си ходят на гости. Майката на Васкес Марибел няколко пъти вече се е отбивала у нашата фамилия. И аз постоянно ходя при Виктор. Родителите му много добре се отнасят с мен, много ме харесват, радва се Христина. Вечер излизат на вечери по ресторантите в Барселона. А дискотеки? "О, не. Виктор е голям режимлия. Не си позволява да нарушава вечерния час. Глобите в Барселона са много големи", казва стоичковата дъщеря.

Първата си нова година като гаджета влюбените ще са разделени. "Аз май ще съм в България, но няма да водя Виктор с мен. Той има само една свободна седмица и ще е с родители си. Нищо че ще сме разделени за няколко дни, за мен най-важното е, че се обичаме!".

Както е тръгнало, скоро Ицо може да стане дядо и както вече упоменахме да си легне неизбежно до баба. Да не забравяме, че Михаела е и по-голяма. Знае ли човек там какви се случват. Във всеки случай авторитетно издание като каталунския в."Спорт" никога не е почвал спортно-технически коментар с уточнението, че е дебютирал в Европа не просто нападателят Виктор Васкес, а гажето на една от дъщерите на Христо Стоичков.