В Симитли: Ще разчистим пътя на Левски

Публикувано на: 13.03.2012 16:46

Автор: Проспорт.бг

©Антон Станков
Амбициозен план за Купата начерта кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Неговият Септември приема ЦСКА в четвъртфинал за купата в четвъртък от 15,30 ч.

"Отборът ни има реални шансове за победа. Трябва да се възползваме от моментните проблеми при "червените". Защо Давид да не победи Голиат? Така ще направим по-лесен пътя на Левски до купата", каза за агенция Стандарт Нюз градоначалникът.

Преди година местният тим стана сателит на "сините". Апостолов увери, че играчите са спокойни, защото те вече са постигнали нещо историческо – класиране на четвъртфинал.

"Играем с ЦСКА, но това не ни притеснява. Напротив, такива мачове за нас са най -лесни. Момчетата играят разкрепостено, защото няма какво да губят, може само да спечелят. У дома и стените помагат", коментира кметът на Симитли.

Очаква се трибуните да са пълни със зрители. Мажоретки пък ще вдигнат настроението и на публика, и на футболисти. "Нека станем свидетели на истински футболен празник и да победи по-добрият. Фаворит е ЦСКА, но и ние не сме за отписване", твърди Апостол Апостолов.

При успех в Септември ще получат щедро финансово възнаграждение. "Ще се опитаме да осигурим и бонуси, стига момчетата да си ги заслужат", допълни кметът.