Венци Стефанов отказал 800 хил. евро за Благо

Публикувано на: 13.12.2008 16:27

Автор: Костадин Савов

©Интернет
Националът Благо Георгиев е желан и от германския Кьолн, пише БЛИЦ. Агенцията научи, че от участника в Бундеслигата са извадили 800 000 евро за халфа. Президентът на "белите" Венци Стефанов обаче се изсмя на предложението и каза, че ще пусне Благо в този клуб, който даде поне 1,5 милиона евро.

Както е известно, не липсва интерес към Георгиев, който е в полезрението на участника в Серия "А" Торино. Преди време Благо бе заедно с Венци Стефанов в Италия, за да преговаря на място с ръководството на "биковете".

В началото на този месец треньорът Джани де Биази бе уволнен от Торино, но Венци Стефанов заяви, че това не значи, че преминаването на Благо в италианския клуб пропада.

"Нищо не е приключило с Торино. Какво значение има, че са уволнили треньора. Ще видим какво ще стане", сподели Стефанов пред БЛИЦ.

"Благо сега си почива и изчакваме най-изгодното предложение, както за Славия, така и за него. Все още не е ясно къде ще заиграе той през пролетта", добави Стефанов.

За национала има предложения и от други клубове от Германия. Преди време имаше интерес от страна на Арминия и Бохум, които обаче са извадили по-скромна сума от 800-те хиляди евро на Кьолн.

От "Овча Купел" добавиха, че оферти от руски клубове все още не са пристигали, въпреки че се заговори за интерес към Георгиев от страна на Терек (Грозни), Химки, както и Локомотив (Москва)