Адвокат Василев: Опасност за лиценза има само в медиите

Публикувано на: 11.04.2012 16:57

Автор: Проспорт.бг

©БГНЕС
Радостин Василев
"Само в медийното пространство има опасност да не получим лиценз", това уточни юристът на ЦСКА Радостин Василев след края на днешното заседание в Арбитражния съд по случая с допингираните играчи на "армейците" и наказанието на Нджонго Присо от мача с Локо (Пловдив), предаде Novsport.com.
 
"Както всяка година, така и тази, сме изпълнили условията и документите, необходими за получаването на лиценз", каза още Василев.
 
"Тук идва моментът с думите на адвокат Величков, който каза, че заради задълженията на клуба към бивши играчи ЦСКА не трябва да получи лиценз. Докато се водят дела срещу ЦСКА, и това той много добре го знае, тези пари, които се дължат на играчите му не могат да влязат в лицензионния процес", разкри още юристът на "червените".
 
"Колкото до Иван Иванов, смятам да кача на сайта каква е ситуацията около него и защо той все още не е получил парите си. Имаше футболисти, които реагираха адекватно на ситуацията и получиха дължимите им суми, тук идва въпросът може би към Величков, защо някои от играчите са си получили парите", завърши Василев.