На живо: Гей лудо(горско) порно!

Публикувано на: 18.04.2012 18:46

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Футбол в Перник? Не! Цирк? Пак не – хайде да не обиждаме великото изкуство. Порнография. Това бе хард пернишко и лудо(горско) порно. Два отбора си направиха кефа. На публично място. Пред телевизията. Опитаха се да се скрият зад прозрачния параван “протест срещу БФС” и се захванаха. За да е цинизмът пълен и гаден, пуснаха млади и бледи юноши на терена. И батковците взеха да си избиват комплексите. Срамна работа!

И малоумниците разбраха, че има нещо гнило в резултата и голеадата на Иван Стоянов. Нали голмайстор трябва да стане, та пак в Щутгарт да го продадат. Ама лошото е, че футболът ни е продаден. Продаден на дявола, на тотото, на далаверите. Чистата му и свята душица, заради която хиляди пълнеха стадионите навремето, днес е обвита от шумолящи банкноти. Душица, в която вече няма любов, а само интереси. И порно!

Апропо - един съвет към колегите от телевизиите: слагайте едно червено кръгче някъде из екрана, когато предавате еротични мачове.

Забележка: Есеистичната реплика е на колегата Румен Илиев от Агенция БЛИЦ. Бихме добавили единствено към идеята в текста, че картината имаше сериозен гей акцент с намеци на педофилия. Не знаем дали е фестивално време (съдейки по цветовете на чадъра на показана особа с женски белези), но ние не си падаме по публичната (и непубличната такава), подкрепа на еднополовите сношения. Съзнаваме, че не сме модерни, но ще понесем упреците в подсъдната липса на толерантност.

Забележка 1: Оригиналното заглавие на колегата Румен Илиев е "На живо: Хард лудо(горско) порно!"
Етикети: Гей, футбол, порно