Директорът Секо: Всички в Ювентус обикнаха Марио Кирев

Публикувано на: 18.12.2008 16:06

Автор: Проспорт.бг

©static.blogo.it
Алесио Секо
Изключително приятни за ухото сигнали идват от Италия, свързани с изявите на младия вратар на Славия и младежкия национален отбор Марио Кирев. "Птичката" кръжи в момента около раменете на момчето от Сепарева баня.

"Стивън но не Джерард, капитана на Ливърпул. И все пак приличащ на него...", така започва със симпатия информацията на италианския "Ла Стампа" около последните новини, свързани с тестовете на стража на "белите". А какви са първите изводи, според техническите лица обобщава футболният директор на Юве Алесио Секо. И"менно той е човекът, който замени на горещия стол Лучано Моджи, след скандала за корупция.

"Кирев е обещаващ и има нужната основа", казва специалистът. "Той е една много голяма надежда. Не е маловажно, че той за кратко време влезе сърцата на компанията. "Браво, Стивън!", можете да чуете да крещи Григи (б.р. - чехът Григера), всички го обикнаха. Той не само прилича на Джерад, но е чудесен и много симпатичен. Разбира се Джиджи (б.р.- Буфон) ще се върне. Той е номер едно сред всички номер едно. Но за момчето има много голяма надежда", завършва коментара си шефът.

 “Vai Steve, continua così”- б.р.: "Хайде Стиви, продължавай така!", додава Алберто Мауро от библията "Гедзетта дело Спорт".

И все пак, това е оценка на специалист, работещ в един от най-великите клубове в света. Какво повече!?