Селтик отрече за контакти с Иван Иванов

Публикувано на: 19.12.2008 00:02

Автор: Проспорт.бг

©clevelandcsc.com
Преди минути директорът на скаутската дирекция на Селтик и признат авторитет във Великобритания  Джон Парк категорично отрече пред Проспорт.бг каквито и да било контакти с Иван Иванов и ЦСКА. Връзката със специалиста бе осигурена от български лицензиран агент.

Това, което вече знаехме е, че някой се пробва да трупа актив с пореден кьорфишек в публичното пространство. За сметка на това се завъртя на чекрък пореден скандал между агенти.

"Не само не сме имали контакти, но и няма да имаме. Не имало и няма да има дискусия дори, свързана с български играчи. На този етап тази футболна  дестинация не е актуална за нас", категоричен е Парк, който преди година бе в основата на пробите на Андреас Васев (б.р. - бивш играч на Миньор 1919, сега в Левски, роден 1991 година), при "детелините", след като го беше видял на тестове в Хиберниан.

Сега е интересно да се попита - кой и къде е видял покана за проби на централния защитник в Селтик? Кому беше нужно да се вдига безумна пушилка, та чак световни агенции да се презастраховат с глупости?

Със сигурност е имало хвалби в някои кръгове за контакти с ЦСКА на Зоран Кърнета, който е твърдял, че е довел Викторс Морозс в ЦСКА. И сигурно е така. Хората се подкрепят.

Истината обаче за Иван Иванов е, че момчето за пореден път бе натоварено с грешни емоции, след като миналата година  го "трансферираха" в Дарби Каунти.