Феновете отново поискаха звезда за юристите на ЦСКА

Публикувано на: 03.05.2012 17:46

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
След последните събития около пледоариите пред УЕФА в защита на евролиценза на ЦСКа и успешния край в резултат на труда на юристите на ЦСКА, феновете отново подхванаха в коментарите си тема, която отворихме при нас в средата на месец февруари.

Хората за пореден път поискаха място в Алеята на славата и звезда за младите мъже, които направиха невероятни ходове пхрез последната една година в защита интересите на армейците. При дългогодишния опит на някои в екипа на Проспорт.бг, можем да твръдим, че това е абсолютен прецедент. Обикновено там се запаметяват заслужилите футболисти.

Припомняме с удоволствие кои са юристите още веднъж.

Радостин Василев - юрисконсулт и секретар на УС и НС на ЦСКА. Завършил е с отличие специалност "Право" в Софийския университет "Св.Климент Охридски";

Кирил Калинков
- юрисконсулт на ЦСКА. Отличник и гордост на Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград. Специалност "Право".

Борис Колев
- нещатен юрисконсулт. Магистър по международно бизнес право на Централно-европейския университет в Будапеща. Специализирал е международно спортно право в Центъра по международно спортно право в института "Ассер" в Хага (Холандия). Съавтор и автор на глава България в "библията" - "PLAYERS AGENTS WORLD WIDE - LEGAL ASPECTS", издание на института "Ассер". В около 900 страници са събрани на практика всички аспекти на чисто футболната проблематика и нейните казуси от целия свят. Автор на монографията “Спортното право в България”, издаденa от KLUWER LAW INTERNATIONAL, дългогодишен сътрудник на Центъра по международно спортно право към Института Асер в Хага, член на Консултативния съвет на списание „Международно спортно право”.