Робиньо си купи моторен звяр, отборът му подарява годишен билет

Публикувано на: 20.12.2008 10:28

Автор: Проспорт.бг

©autoblog.com
Ламборджини Галардо LP560-4
Съотборниците на Робиньо в Манчестър Сити, сред които контузените Валери Божинов и Мартин Петров, са събрали пари и са му купили годишен абонамент за градските автобуси в Манчестър на стойност 590 паунда, съобщава британският в."Сън" .

Поводът за шеговития подарък бе информацията, появила се по английските медии, че бразилският нападател е пътувал из града с автобус. Миналия месец той и приятелката му ходиха на пазар с градския транспорт, като билетът му струва 6 паунда.

Междувременно Робиньо си купи един от последните модели на Ламборгини Галардо LP560-4. Автомобилът бе гвоздея в програмата на женевското изложение през март, т.г. Бразилецът направил покупката в Стокпорт, като спортния автомобил му струвал 170 000 паунда.

 "Играчите се скъсаха от смях. Дадоха му билетите за автобуса по време на тренировка. Сега обаче, след като той си взе Ламборгини, едва ли ще му трябва", разказва близък до отбора.

24-годишният Робиньо, който бе привлечен през лятото за 32 милиона, получава седмична заплата в размер на 160 000 паунда.