Стойчо решава за Райс Мболи до петък

Публикувано на: 28.05.2012 08:49

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Стойчо Младенов трябва да каже до петък дали държи Райс Мболи да остане в отбора или има предвид друг играч за този пост, пише "Тема спорт". Това е първото условие, за да има някакъв шанс алжирският национал да остане на "Армията".

Другите две условия са стражът да се съгласи на по-ниска заплата от тази, за която настоява до момента и след това да се постигне договорка с ръководството на Криля Советов за правата му. От ЦСКА са склонни да купят Мболи, ако руснаците са склонни да се разделят с него за сума от порядъка на 250 хил. евро. От друга страна алжирецът трябва да се навие на заплата в размер на 15 хил. евро плюс допълнителни премии за постигнати успехи, но за момента това изглежда малко вероятно. Днес официален договор с ЦСКА пък трябва да подпише Христо Янев.

Той ще се завърне на "Армията", след като напусна клуба през 2006 година, когато бе продаден на Гренобъл. Той ще получава заплата в размер на 7 хил. евро на месец, като освен това ще вземе и 10 хил. на ръка при подписването на договора. До среда пък трябва да стане ясно дали основният подготвителен лагер на "червените" ще бъда в Холандия. Както е извество тимът се събира за първа тренировка на 9-ти юни.
Етикети: Раис Мболи, ЦСКА