С Рождество Христово и трансферу Кирево

Публикувано на: 22.12.2008 08:21

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Почти веднага след приветствията на папа Бенедикт, послучай благата  вест за Рождество Христово, хора от Ювентус пристигат в София за среща с президента на Славия Венци Стефанов. Заради вратаря Марио Кирев, който бе на проби на базата Виново край Торино и остави отлични впечатления у специалистите.

При пристигането си на Аерогара София вчера 19-годишното момче от Сепарева баня бе твърде лаконично пред чакащите го журналисти, много от които веднага решиха, че е направил "надувка". А всъщност, това е един добър знак. Младият състезател е предупреден да не говори, за да приключи всичко със сензационен договор. Защото да продадеш вратар в Италия, е почти равносилно на това, да продадеш халф или нападател в Бразилия.

Венци Стефанов не бърза с ентусиазирани изяви и в свой силно търговски стил само фиксира възможността за среща. Разбира се, пратеници на един от най-великите клубове на планетата не биха си нарушили предновогодишното спокойствие, ако нещо извънредно не ги кара да пристигнат в евростолица, като София. Те искат нещо. И ние знаем какво.

Проспорт.бг пожелава на Славия с Рождество Христово да реализира и трунсферу Кирево.