Халф, помирисал Серия "Б", дойде на тест в ЦСКА

Публикувано на: 25.06.2012 20:00

Автор: Проспорт.бг

©
Италианският полузащитник Алесандро Джерарди пристигна на проби в ЦСКА, съобщава Гонг. 24-годишният футболист за последно е играл в Ночерина, а е юноша на Фиорентина.

След като напуска „виолетовите“, Джерарди, който е външен халф, обикаля отборите на Белинцона, Албинолефе, Кремонезе, Лечо, Пергокрема, Триестина. През януари е бил в редиците на играещия в Серия "Б" Ночерина.

Джерарди ще остане в ЦСКА на пробен период, след което треньорският щаб ще прецени дали да се спре на него. Той ще замине утре на лагер с „червените“ в Турция.

В общи линии, това е филтрираната информация, която се подава. Всъщност, въпросният ляв външен халф играе 1 мач титуляр(70 минути) и 3 резерва през януари на този година за Ночерина. Преминава във втородивизианния швейцарски Киасо, където между 19 февруари и 23 май записва 12 мача титуляр и два резерва. Само в три мача и играл през цялото време. Киасо завършва на 7-о място във второто швейцарско ниво.

За цялата си професионална кариера от сезон 2006/2007 година насам, играчът има точно 40 мача, в които е стартирал като титуляр.