Помогнете на Михаил Александров и Мариан!

Публикувано на: 29.06.2012 12:30

Автор: direktiva.net

©Интернет
Той е млад, красив, известен, има прекрасна приятелка… Футболист е, а на всичкото отгоре шампион и носител на купата на страната. Да му се чуди човек защо живее с проблемите на другите. Отговорът е прост – защото освен шампион на терена, той е шампион и в живота. С голямо и благородно сърце. Името му е Михаил Александров.

Полузащитникът на Лудогорец в момента е в Австрия на подготвителен лагер с "орлите", но това не му пречи да е съпричастен с болката на хората. Благодарение на него играчите на Ивайло Петев се включиха в една благородна инициатива. Те се опитват да помогнат на Мариан Георгиев, който има проблеми с бъбреците. Момчето се нуждае от спешна трансплантация, за която обаче трябват 50 000 долара. До момента са събрани едва 30 процента от въпросната сума. Играчите на Лудогорец се надяват, че с примера си ще убедят и други хора да помогнат на Мариан да се излекува.

Приятелите на момчето, които наричат себе си „Ненормалниците“ по всякакъв начин опитват да набавят нужните пари, като дори правят клипове в интернет (може да ги видите в youtube  и vbox7).

„Съвсем случайно попаднах на информация за това момче. Не го познавах преди това, но съдбата му ме трогна и реших да опитам да помогна. Наех се със задачата да убедя и съотборниците ми да се включат. И съм им благодарен, че те веднага откликнаха. Нека да дадем живот на Мариан! Призива ми към всички мои колеги и от другите отбори е – Лишете се от парите за едно кафе. Помогнете за спасяването на един живот!“, сподели юношата на ЦСКА, който участва и в други благотворителни кампании, но предпочита да не се шуми толкова около него. Сега целта е да се окаже помощ на един човек в беда.

Всеки, който иска да помогне на Мариан може да го направи чрез дарение на тази сметка:

ДСК – BIC – STSABGSF, IBAN-BG41STSA93000020102311