Новина Top Gear: Атанас Курдов в ЦСКА!?

Публикувано на: 29.06.2012 18:30

Автор: Проспорт.бг

©bayer04.de
Атанас Курдов в червено.
Юношата на Левски Атанас Курдов е вариант за ново попълнение на ЦСКА!

Засега обаче това трябва да се проучи много внимателно и от страна на ръководството и от страна на наставника Стойчо Младенов, който в крайна сметка трябва да има последната дума.

Самият футболист не отрече новината, че ЦСКА е една от опциите пред него.

Най-напред преди две седмици се появи информация, че Курдов е разтрогнал своя контракт с Ботев Пд. Веднага след това той бе предложен на Левски, но новия наставник на "сините" Илиан Илиев не пожела завръщането на Курдов на "Герена" да се осъществи. После пък стана ясно, че Курдов все още има взаимоотношения с "канарчетата", но от управата на новака в "А" група заявиха, че ще се разделят с него в крайна сметка.

В ЦСКА на този етап също така ще проучат как би се възприел подобен вариант, тъй като част от феновете биха недоволствали от евентуалното преминаване в техния тим на сина на един от бившите "сини" играчи Петър Курдов, разсъждава по темата Гонг.

Прелюбопитно става, защото като автор на новината се е подписал Николай Александров. А той е с отбора на ЦСКА, на лагера в Турция. Излиза, че този вариант  е излязъл някъде там в прохладата около Болу. Едва ли са му звънели от Пловдив.