Проспорт.бг се превърна в църковен храм

Публикувано на: 02.07.2012 21:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Утре в лагера на ЦСКА в Караджасу се очаква да пристигне 25-годишният футболист Хавиер Силвестър Мартина. Нападателят има холандски паспорт и няма да заема квота за чужденец, макар да играе за националния отбор на Кюрасао.

Високият 175 сантиметра състезател е родом от Холандските Антили и в момента е свободен агент. Най-сериозно впечатление в неговата визитка прави фактът, че в периода 2005-2008 година той е в юношеските формации на Аякс, а от 2008 до 2010 г. дори е част от първия състав на гранда от Амстердам, за който има записани два мача.

За последно Хавиер Мартина е играл в отбора на канадския Торонто, където изигра 23 двубоя и отбеляза 2 гола, а на 23 ноември 2011 г. е освободен.

Нападателят има 10 мача за националния отбор на Холандия до 19 години, а също така 11 срещи, гарнирани с 2 гола за формацията на „лалетата“ до 20 години.

След това обаче той избира да се състезава за разположения в южната част на Карибско море остров Кюрасао, за чийто национален отбор вече има записани 3 двубоя.

Коментар на Проспорт.бг:
Тази информация преписахме от колегите от Новспорт.бг Те са работливи и търсещи журналисти. Вероятността всичко това да бъде вярно обаче, ни превръща в най-набожните пишещи на тази зема. Заради безумията в проби и селекция в ЦСКА скромният ни екип през минута се кръсти, като в катедрален храм. Един от по-старото поколение с по-твърди позиции по религиозните въпроси и той посегна към светия знак. Вярно е, че така има сензация за всички, но ако и този ще бъде изхранван в Турция - ужас! На снимката виждате извадката не от сборник със събрани съчинения, а от професионалния масив soccerassociation.com Все пак говорим за играч на 25. И ЦСКА.
Етикети: Мартина, СВ