Стяуа отново за Мораеш, Жан иска да застреля някого

Публикувано на: 11.07.2012 11:29

Автор: Проспорт.бг

©stelisti.mysport.ro
Джиджи Бекали
Сагата "Жуниор Мораеш в Румъния" продължава с пълна сила и днес. Медиите на Север от Дунав проявяват интерес към евентуалния трансфер на бразилеца Рафаел Роча от Конкордия в Стяуа. Треньорът Регекампф го познава отлично от работата им в Конкордия. Роча в момента е с отбора си на лагер в Шотландия вчера игра при загубата от Селтик с 2:3. Игра и при загубата от Сейнт Джонстън с 0:4. Изкара пълен мач при победата в първата контрола на шотландска земя срещу Ливигстън с 2:0.

По повод разговорите за Роча, благодетелят на Стяуа - Джиджи Бекали, отново хвърли масло в огъня и каза, че бразилецът, който го интересува в момента играе в ЦСКА (София) и интересът към него остава актуален, защото му е нужен голмайстор.

По повод изказването на Бекали президентът на Глория (Бистрица) Жан Падареану къде на шега, къде със сериозен тон каза, че най-вероятно ще застреля някого, ако Мораеш бъде доведен в Румъния. "Чувам, че Стяуа прави всичко възможно и допускам, че жертвата ще бъде сред тях", каза президентът на тима от Бистрица. Работата е там, че преди две години именно Глория продаде Мораеш на Металург (Донецк), но в крайна сметка не получи цент за него, защото бразилецът не получи работна виза в Украйна. Металург отказа да плати, а Глория да си прибере Мораеш. Така той се превърна в демон за бистричани, които очакваха доста сериозна трансферна сума от кариоката.