Стяуа не се отказва за Мораеш, патронът за посредника е подготвен

Публикувано на: 12.07.2012 15:28

Автор: Проспорт.бг

©econ.bg
В Румъния темата за преминаването на Жуниор Мораеш в Стяуа става все по-гореща и за повечето издания водеща. Уточняват, че ключът към трансфера на играча е Джовани Бекали. Той пък от своя страна е признал, че преди година е задействал добре обмислен план със съдействието на ЦСКА, за да бъде заобиколен тимът на Глория (Бистрица), който блокира Мораеш да не играе, а и не получи никакви пари от Металург (Донецк).

Малко неочаквано за всички Мораеш е станал любимец на публиката и заобичал София, което направило сложно завръщането му на Север от Дунав.

Според Джовани Бекали ръководителите на ЦСКА са се видели в чудо как да изпълнят ангажиментите си и затова са блокирали трансфера в Донецк.

Според медиите в Румъния Джовани Бекали ще направи всичко да доведе цел №1 на Стяуа в Букурещ. Било въпрос на седмица-две. Според него ЦСКА е принуден да затяга коланите, за да оцелее. Принуден е да продава, за да покрие дълговете си, натрупани през последните години.

Всички припомнят думите на Жан Падуреану, президентът на Глория (Бистрица) от вчера. "Ще застрелям всеки, който го доведе в Румъния. Имам някаква информация, че Стяуа го иска", предупреждава босът, който е видимо излъган от разиграването на схема.

ЕДНА ОТ МНОГОТО РАЗРАБОТКИ ЗА ДЕНЯ ПО ТЕМАТА ТУК.

Етикети: мораеш, цска, стяуа