ЦСКА вкарва Димитър Ангелов-Дучето в съда

Публикувано на: 16.07.2012 15:57

Автор: Проспорт.бг

©bulpress.net
Минути след първото си обръщение, ръководството на ЦСКА публикува второ. Управата се разграничава от Димитър Ангелов-Дучето и дори ще го призове в съдебната зала.

Ето втората декларация:

На вниманието на обществеността!

Уважаеми дами и господа,

ЦСКА по презумпция няма намерение да влиза в полемики и да отделя време  на персони, които са нон грата за клуба. Когато обаче регистрираме брутални атаки, с користни намерения, идващи от хора рекетирали ръководствата на любимия ни отбор през годините, а в това число и настоящото такова, сме принудени да реагираме. ПФК ЦСКА се разграничава категорично от Димитър Ангелов и ограничената бройка персонажи около него. Опитите му да манипулира мнението и да изкривява съзнанието на милионите привърженици, са обречени. Дори и в съдебната зала, където ние ще призовем за обяснения пред трибуната на закона, както него, така и всеки друг позволил си да цапа с лъжи и изфабрикувани обвинения по адрес на водещата футболна институция в България. Да обичаш ЦСКА не означава да получаваш пари! Любовта към ЦСКА не минава през кетъринг фирми! Нито пък е разлика между дадените и получените средства за хореографии!

Димитър Ангелов прекрачи границата на човек отговорен за обединението на Сектор Г! Прекрачи я отдавна! Това не е наша оценка, а тази на Северната трибуна. Маските в Сектор Г паднаха. И Вие видяхте истинското лице на тези, които ги носеха. Този път безплатно.

За ЦСКА водещо е обединението, а не разкола. Факт – докато привържениците аплодираха представянето на първия ни отбор, на „Българска армия”, други оглозгваха агнета на тежки софри, далеч от стадиона.Ето защо, всички сме единни в борбата с двуличието. Няма как – става въпрос за клуба, а не за дъмпинг на цени.

Димитър Пенев - президент на ПФК ЦСКА ЕАД

Венцислав Живков – изпълнителен директор на ПФК ЦСКА ЕАД

Спас Джевизов – директор ДЮШ

Тодор Янчев – капитан на представителния отбор на ПФК ЦСКА

Георги Димитров – Джеки – легенда на клуба

Георги Велинов – Джони – легенда на клуба16.07.2012, 15:42
ЦСКА отвърна на "събора на привържениците"
Ръководството на ЦСКА отвърна на Националния фенклуб на отбора, който поиска държавата да се намеси и да спаси клуба от сегашните собственици. Ето...
16.07.2012, 10:15
Националният фенклуб сне доверието от собствениците на ЦСКА
В спортна редакция на БТА се получи по електронен път отворено писмо от събора на привържениците на ЦСКА в Хасковските минерални бани. Писмото бе изпр...