Мениджъри идват за Гаджев срещу Сараево

Публикувано на: 17.07.2012 09:22

Автор: Проспорт.бг

©monitor.bg
Халфът на Левски Владимир Гаджев ще има последен шанс за трансфер след мача с ФК Сараево. Причината за това, е че на “Герена” се очакват мениджъри от Гърция и Италия. Както е известно, халфът настояваше за трансфер в края на миналия сезон, но след като не дойде добра оферта остана в Левски, а освен това е гласен и за титуляр в схемата на Илиан Илиев.

Самият Гаджев обаче продължава да се оглежда за отбор, в който да продължи кариерата си. Играчът е задействал всички свои връзки, за да си намери отбор зад граница. Оферта за него имаше, но от китайски клуб, в който той не пожела да премине. Сега обаче неговите изяви са следени отново от гръцки отбори и от такива на Апенините.

В Левски не са склонни да се разделят с Гаджев точно сега, тъй като трудно биха му намерили адекватен заместник. На “Герена” биха се съгласили на трансфер за сума поне от 500 000 евро. Причината е, че в момента парите ще бъдат разделени между “сините” и гръцкия гранд Панатинайкос, който държи правата на футболиста.

От зимата обаче тази клауза отпада и затова в Левски ще направят всичко по силите си да продадат играча най-рано след края на първия полусезон.