ЦСКА с ултиматум към Металург за Мораеш

Публикувано на: 18.07.2012 14:01

Автор: Проспорт.бг

©
Ръководството на ЦСКА е дало срок до края на днешния ден на Металург (Донецк) за превеждане на парите по евентуалния трансфер на Жуниор Мораеш.

Шефовете на „червените” са твърди в намерението да не допуснат протакане по сделката и ще настояват всичко да стане ясно в близките часове.

В противен случая може да се стигне до повторно разваляне на договорката и дори до евентуалното спешно пристигане на бразилеца в Словения при тима на Стойчо Младенов.

Този вариант има шанс да просъществува не повече от няколко процента. Все пак прави впечатление, че до този момент нито от ЦСКА, нито от страна на Металург са обявили на 100% трансфера.

Тази сутрин преди заминаването на летище София изпълнителния директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че преминаването на звездата на ЦСКА в Металург е сигурно на над 90%, пише Гонг.


18.07.2012, 09:52
Преговорите за Жуниор Мораеш продължават
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш няма да вземе участие в първият мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа срещу словенския Мура. Това стана я...
17.07.2012, 11:30
И все пак Мораеш е продаден, Живков потвърди
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш вече е футболист на Металург (Донецк), съобщи bTV позовавайки се на свои източници. Трансферът на бразилския голаджи...
04.07.2012, 11:17
Преговорите Металург-Мораеш пред провал
Все по-усилено в лагера на ЦСКА в Турция се говори, че Жуниор Мораес може да се върне обратно при „червените”. Вече няколко дни бразиле...