Сега пък Стойчо искал египетския Меси

Публикувано на: 03.08.2012 09:38

Автор: Проспорт.бг

©
След като няколко варианта на Лионел Меси преминаха през ЦСКА, сега е ред и на този от Египет. Според goal.com треньорът на "червените" Стойчо Младенов иска да бъде привлечен офанзивният халф на Ал Ахли Уалид Солиман. Двамата са работили заедно в ЕНППИ и се познават отлично и наставникът е сигурен, че африканецът ще му бъде от полза за подсилване на атакуващата мощ на отбора.

Настоящият клуб на играча в момента изпитва сериозни финансови затруднения и е готов да продава, за да събере свежи пари. Наставникът Хосам Ал Бари не иска и да чува за раздяла със звездите си, но ръководството е на друго мнение и играчът може да си тръгне срещу поносима сума.

Според информациите Младенов вече е имал разговор със Солиман, който е обявил, че е готов да дойде на "Армията". Остава да се уточнят единствено детайлите по трансфера.

Уалид Солиман е атакуващ полузащитник и е юноша на египетския Бени Мацар. Той е играл още за Гоуна, Петроджет, ЕНППИ и накрая за Ал Ахли. Той има и 14 мача и 1 гол за националния отбор на Египет. Отличава се с добър дрибъл и тактическа дисциплина.

02.08.2012, 22:28
ЦСКА очаква юноша на Ривър Плейт
Юношата на Ривър Плейт Себастиан Скиорили ще дойде на проби в ЦСКА до края на седмицата, пише "Гонг". Той ще вземе участие в съботната контрола с Беса...