Ювентус купува Марио Кирев и го преотстъпва

Публикувано на: 07.01.2009 14:57

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
"Златните кокошки" Марио Кирев и Благой Георгиев.
Вратарят на Славия Марио Кирев ще стане футболист на италианския гранд Ювентус до дни! Двата клуба са договорили всички условия по трансфера и той трябва да бъде финализиран до 15 януари. Новината е била потвърдена от президента на белите Венцислав Стефанов, съобщи Гонг.

Както е известно, младият страж на Славия изкара едноседмичен пробен период в клуба от Торино в края на миналата година. Българинът е впечатлил с изявите си ръководството на Ювентус и италианците са поискали да закупят вратаря още през зимния трансферен прозорец. Засега не е ясно дали „Старата госпожа“ ще разчита на Кирев още този сезон или ще го преостъпи на друг отбор до края на шампионата.

Пред Проспорт.бг Марио каза, че вече го засипват с обаждания от всички медии, но той все още не знае нищо конкретно. На него никой не му е съобщавал, че е играч на италианския футболен гигант.

Словенецът Митя Морац, който вчера разтрогна с армейците, вече е футболист на Славия. На практика сигурно ново попълнение е и Диян Дончев, съобщи още Гонг.