Мораеш: Шефовете на ЦСКА не показаха, че искат да сме шампиони

Публикувано на: 24.08.2012 11:33

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Бившата звезда на ЦСКА Жуниор Мораеш сподели, че ръководството на "армейците" не е показало "нито веднъж с действията си, че иска ЦСКА да е шампион". Както е известно, бразилецът бе продаден в Украйна - на Металург (Донецк), където е съотборник на друг бивш любимец на "червените" фенове - Велизар Димитров.

"Факт е, че те бяха коректни към мен по време на целия ми престой в ЦСКА. Не знам обаче какво се случи в последните месеци. Ще ви кажа и нещо друго. Много неприятно впечатление ми направи фактът, че това ръководство не показа нито веднъж с действията си, че иска ЦСКА да е шампион. Ден преди решителния мач с Лудогорец пътувахме цели 8 часа. А шефовете не ни пожелаха дори и успех и не дойдоха на мача. Това нормално ли е? Преди мача с Левски нито един човек от ръководството на ЦСКА не дойде да ни надъха, а какво остава да каже нещо за премии за победа. Това е най-големият мач в България и вместо да направиш всичко възможно да мотивираш футболистите, каквато е практиката в цял свят, ти не правиш нищо и гледаш отстрани. Това се отразяваше на всички в отбора", заяви в интервю за "Тема Спорт" Мораеш.

Нападателят потвърди, че "червените" му дължат пари: "20% от трансфера ми в Металург. Ако знаете на каква стойност е трансферът, ще разберете лесно за колко точно пари става въпрос".