Марио Балотели заби 18-годишен модел

Публикувано на: 13.09.2012 17:19

Автор: Проспорт.бг

©
Медиите в Италия разкриха новото попадение на Марио Балотели. Но извън терена. Това е Дезире Бусето. 18-годишната студентка дори е била със звездата на Манчестър Сити в болницата, където той се подложи на операция на окото.

Слуховете за връзка между италианския национал и модела се засилваха през последните седмици. Според медиите Бусето вече е представена на семейството на нападателя. В началото на месеца пък двамата са били заедно на рождения ден на брата на Балотели.

Желанието на тинейджърката е да участва на колкото се може повече конкурси за красота и въпреки ръста си от 167 сантиметра да пробие в модния бизнес. С русата си коса и сините си очи Бусето напомня на бременната бивша приятелка на футболиста Рафаела Фико.

В лицето на 18-годишната девойка Балотели явно се разсейва добре след дилемата около бащинството на детето на Фико.

Очаква се съвсем скоро той да се включи с пълна сила и на футболния терен. Заради операцията на окото 22-годишният Марио пропусна двата квалификационни мача на Италия за Мондиал 2014. Участието му в срещата с Реал (Мадрид) на 18 септември от Шампионската лига също е под въпрос.