За бюрократичната футболна педерастия

Публикувано на: 20.09.2012 21:09

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
20 септември. По тъмно. Научаваме, че договорът на Мишел Платини е подписан на 31 август и поради това...и т.н, и т.н. Това е принципното решение на СТК към БФС. Заставаш мирно и козируваш. Да влезе убитият!

Само че въпросът е дали наистина въпросният орган е взел принципно решение и дали наистина той служи на българския футбол. Защото откъдето и да го погледнете между 1-ви и 15 септември имаше прекъсване на шампионата, заради националните отбори. Вярно е, че членовете на СТК са били ангажирани с осигуряването на пропуски за себе си и свои близки по ложите, някои и за десетките кифли по ложите, но можеше да намерят половин час между две ракии (докато нарежат салатата) и да мотивират едно такова решение в прекъсването на първенството. По-отрано, та да се знае.

Цяла България видя, че същите хора тенденциозно оставиха мача срещу Миньор на 31 август само и само да не бъдат картотекирани дошлите като свободни агенти. Номерът не мина, защото в Перник се отключи футболният гений на Станко Йовчев и ЦСКА взе че победи.

Без съмнение този състав на БФС, с много малки изключения, не само не работи за българския футбол, а той руши и глинените крака, на които се крепи прогнилата му от корупция и машинации фигурка. Жалкото е, че дори и в СТК има мъже, но те не могат да преборят силата на хомо-солидарността по директни хомо-съображения. Съображения диаметрално противоположни на естествените пориви на нормалния хомосапиенс. Някои по-модерно му казват гей култура, а по-първичните, слава Богу мнозинство - педерастия.

Същата, която до онзи ден нямаше програма на професионалните групи, същата, която и до ден днешен няма програма с часовете и местата на провеждане на мачовете от елитните юношески шампионати. И без оправдания! Не е мъжко!

Всъщност за мъжкото са нужни мъже...
Етикети: Гей, футбол, порно