Торсида Пловдив ударно за ЦСКА и медиите

Публикувано на: 02.10.2012 22:15

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Една от най-влиятелните групировки в Сектор "Г" - "Торсида Пловдив", изпрати до FanFace.bg позицията си по случая с блокадата на "червени" привърженици на автомагистрала "Хемус" в неделя. Освен това пловдивските "армейци" атакуваха с въпроси главния редактор на в. "Тема Спорт" - Мариан Макариев, намеквайки за негова обвързаност с бивши и настоящи собственици на клубове, както и за нерегламентирани залагания.
 

Изявлението на "Торсида Пловдив":

По повод анонсирания в сайта Гонг разследващ материал в утрешния брой на вестник Тема спорт "Кой организира и плати протеста на 50-те фенове на ЦСКА на магистрала "Тракия", ние, момчетата от Торсида Пловдив, заявяваме следното:

"Медии" и "журналисти", минетчии и гъзолизци на Титан, пишещи лъжи и поръчкови статии, заслужават презрение или друго по-красиво нещо... Тук случаят касае и нас, и става въпрос за числа и истина! Именно защото се упоменава числото 50, а само автобусът организиран от нас беше 50-местен, се чувстваме задължени да внесем няколко уточнения.

Освен нашият автобус имаше още 27 автомобила с наши привърженици. Инвестираните средства за акцията бяха общо 41 лева, от тях 36 лева за 9 броя светлоотразителни жилетки и 5 лева за черен спрей, които бяха закупени от магазин за авточасти в близост до бензиностанция на входа на гр. Правец.

Оттук насетне и ние имаме питане към шефчето на разследващата медия! (За незапознатите това е Мариан Макариев, главен редактор на Тема Спирт). Залага ли и какви цифри на мачове? Залага ли на мачове на ЦСКА, по специално на мача ЦСКА-Славия 1:2 и колко?

Получава ли 60 000 лева на сезон от Димитър Борисов, собственик на ЦСКА? Получавал ли е пари от Митко Събев, Коко Динев, Никифор Вангелов? Лобирал ли е за трансфери, треньорски и кадрови назначения  и срещу колко?

И накрая парата, която ще получи за мърсотията, написана по повод нашия спонтанен протест на магистрала Хемус /надяваме се пернишкото журналистче знае че АМ Тракия и АМ Хемус са две различни пътни артерии/, влиза ли в 60 000 лева давани от Гърнето или утре ще има бонусче и някой лев, а защо не и някой подсказан резултат, все пак в събота сме на Овча купел!

Платените проститутки, драскащи в ниско тиражирани лайнодневници, няма да могат да спрат измитането на Титан от най-големия клуб!
 

Торсида Пловдив


Коментар на Проспорт.бг
: Не се плашете, колеги!  Хората искат промяна, не полет в чартъра и командировъчни. Вместо да снимате багер как вдига пушилка край кортовете вземете, че попитайте кой даде на левскаря Александър Сталийски да си направи кафене със сини тенти до кортовете на свещения за армейците Сектор "Г", например. Няма как да броите до 50. Вие просто не бяхте там. Каквото и да напишете, ще бъде лъжа. Днес всякакви хакерчета се пробваха с атаки по нашия сайт и изпращане на вируси от името на основния собственик на сайта в неговата приятелска мрежа. Жалко и смрадливо. Спиране няма. Това не е ЦСКА на 99.99 процента от армейската футболна общност. А тя от чартъри не се интересува. Единствено от своя любим отбор.

Забележка: Проспорт винаги е изповядвал философия за чистота на българския език. Но при калташка разработка, обидна за чистите намерения на феновете, няма никакво намерение да се намесва в изказа и по-твърдата лексика на нашите приятели от Пловдив. А те са наши приятели и много честни момчета и момичета!