Ботев си взе Хабиб Бамого, Кривия с потресаващ дрес код

Публикувано на: 15.10.2012 18:22

Автор: Проспорт.бг

©botevplovdiv.bg
Хабиб Бамого
отев Пд привлече бившия нападател на Олимпик Марсилия - Хабиб Бамого. 30-годишният футболист подписа с клуба до 30.06.2014 година. Той ще направи първа тренировка с отбора във вторник.

Бамого е роден в Париж на 8 май 1982 година, висок е 176 см, тежи 77 кг, със силен десен крак. В кариерата си досега е защитавал още цветовете на Монпелие, Нант, Ница, испанския Селта (Виго), гръцкия Панетоликос, а за последно е носил екипа на английския Донкастър. При престоя си във Виго нападателят тренира и играе няколко месеца под ръководството на Христо Стоичков.

Хабиб Бамого има мачове за младежкия национален отбор на Франция и представителния тим на Буркина Фасо. Французинът ще носи фланелката с №92 в отбора на Ботев.

След подписването нападателят се снима с началника Александър Александър-Кривия, който показа смразяващ за директор на сериозен клуб дрес код. Но все пак можем да бъдем снизходителни. Няма кой знае какви опции да научи кое как да направи и че появата в такъв вид не е само признак на лош вкус и ниска култура.