Уест Хям поиска Божинов, българинът отказва

Публикувано на: 12.01.2009 20:07

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Джанфранко Дзола предложил на Валери Божинов да премине в Уест Хям и да помогне на отбора на "чуковете", който има сериозни проблеми през сезона.

Предложението на легендарния нападател и мениджър на лондончани идва в момент, в който Уест Хям има не само спортно-техфнически грижи, но и сериозни поражения в бизнеса на своите исландски собственици.

Известно е, че техническият директор на "чуковете" Нани е откривател на мегазвезди, като Роберто Баджо, Лука Тони и Андреа Пирло, като шеф на Бреша. Именно той е в основата на отличната информация за българския нападател.

За интереса на Уест Хям е бил информиран и мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз, който има не по-малки проблеми със своя тим.

"Със сигурност няма да напускам. Нито в Италия, нито където и да било. Всеки ден разговарям с Марк  Хюз и виждам какво доверие ми има този човек и с каква надежда очаква да се завърна. Това не се купува", каза за Проспорт.бг Валери Божинов. "Аз съм оптимист и знам, че ще успея. Очаквайте да се завърна с голове. Манчестър Сити е велик отбор", каза още нападателят.