Черноморец отговори на обвиненията на Пирин

Публикувано на: 06.11.2012 17:00

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Във връзка с изказванията на председателят на УС на Пирин (Гоце Делчев) Антонио Сакаджийски, относно това, че съдията е "ударил рамо" на Черноморец (Бургас).

"Изключително сме изненадани от реакцията на ръководството на Пирин (Гоце Делчев) в лицето на г-н Антонио Сакаджийски. Ако трябва да има недоволна страна от съдийството в този мач, то това безспорно щеше да е нашата. Претенциите на домакините са напълно безпочвени и абсурдни. Това щеше да се потвърди пред цялата футболна общественост, ако двубоят се излъчваше по телевизията.

Несериозно е да се говори и за това, че отборът на Черноморец-Бургас  се представя като отбор с огромна власт и влияние, което използва за да се облагодетелства неправомерно. Всеки, който се интересува от футбол, знае в какво състояние се намира бургаския клуб и каква е неговата политика. Същите хора знаят и за това, че именно Черноморец-Бургас получи наградата за феърплей през миналия сезон, защо винаги решава всичко на терена.

Ние поздравяваме и адмирираме всички отбори, които се опитват да играят честен и красив футбол, без значение дали са малки и големи. Но няма да позволим на никой да спекулира по този начин с името ни.

И към г-н Сакаджийски бихме апелирали вместо да отправя абсурдни обвинения, поне да осигури нормални теренни условия за провеждането на футболен мач в "А" група."