Точно какъв е Майкъла, че Красимир Георгиев да му стане заместник?

Публикувано на: 12.11.2012 18:19

Автор: Проспорт.бг

©lensart.ru
Знаменитият Сергей Олюков в ролята на Дядо Щукар.
Под един от материалите, засягаш отговора на Емил Димитров към Георги Илиев-Майкъла, преди минути се появи коментар с автор "Дядо Щукар". "Героят" на легендарния душевед Михаил Шолохов коментира някои аспекти, които извеждаме в основен материал, за да бъде дискутиран. Припомняме, че Димитров отговаря на Майкъла във връзка с негово изказване, че Красимир Георгиев отказал да му стане заместник, а ЦСКА-Възраждане да помага. Ето коментарът:

Как така някой от тези с парите да стане заместник на един дето само плямпа!? И второ - как си представяш да влязат тези с парите, а "Титан" да се измъкнат от собственитата си клоака напарфюмирани и готини!?

Не подценявай хората! Това може да са абсолютни цеденевисти, но са и много сериозни бизнесмени. Те не са леваци, които някой може да закачи на клончето на емоциите.

Много добре помня, че като отказаха да преговарят заявиха в декларация, че ще помагат на ДЮШ ако ги помолят за това. Вместо да ги помолят за това, Майкъла прави маневра, от която смърди на алкохолизипрани гърнета.

Те може да са хитреци, но този път са объркали противника. Откъде накъде Красимир Георгиев ще става заместник на Майкъла!? Точно какъв е Майкъла, че този да му бъде заместник?

Перничани се опитват на всяка цена да изместят удара от себе си. Факт. И ще го отнесат. Още един факт. Неизбежно. Факт!Коментар на Петьо Костадинов-Полковника:
Отказът от по-нататъшни преговори и лексиката в разменените реплики показват ясно, че инициативата за промяна от месец август не беше политическа ПР кампания, колкото и да се правят опити събитията да бъдат вкарани на тази "писта". Повече от ясно е, че явният дисбаланс в подкрепата на Левски и ЦСКА не е в полза на управляващите държавата.  И това си е техен проблем. Решението му - тяхна грижа.

Твърдият тон и още по-твърдата позиция на моя приятел Емил Димитров показва, че той говори само за футбол и организацията в него. Емил не е нито бизнес, нито политическо камикадзе. И много ясно съзнава удара който пое върху себе си. Заедно с още няколко достойни бизнес мъже в името на ЦСКА. Ето защо не очаквайте от него да бъде хлъзгав! Огледайте се и ще разберете кои са манипулаторите.

Или прочетете още веднъж "Дядо Щукар"...

12.11.2012, 11:33
Емил Димитров: ЦСКА има нужда не от много, а от добри ръководители
Един от основните хора В ЦСКА-Възраждане Емил Димитров отправи чрез "Тема Спорт" няколко съвета към изпълнителния директор на футболния клуб Георги Ил...