И Мораеш влиза в съда за пари от ЦСКА

Публикувано на: 22.11.2012 08:12

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Жуниор Мораеш
Звездата и любимец на феновете на ЦСКА от миналия сезон Жуниор Мораеш в най-скоро време смята да заведе дело срещу клуба. Преди два месеца бразилецът, който стана голмайстор на последното първенство, обяви, че има да получава 20 процента от трансфера си в Металург (Донецк), осъществен два дни преди старта на сезона в "А" група.

Той добави, че му е била предоставена банкова гаранция, че парите са платени, но въпреки това те не са постъпили по сметката му. Според “Тема спорт” бившият голмайстор на “червените” звънял нееднократно на шефовете на ЦСКА, но те не си вдигали телефоните.

Поради тази причина Мораеш е решен да си търси голямата сума по съдебен път. Преди няколко дни пък Агенция БЛИЦ съобщи, че избягалият румънец Александру Пакурар също има намерение да си търси три неполучени заплати по съдебен път. Друг чужденец, който сега е на “Армията” – Тасио, също е готов да си тръгне заради дължими суми. Същото важи и за бразилеца Лукас Саша, който е сред новите любимци на "червените" фенове.