Германските национали поздравяват създател на Проспорт.бг

Публикувано на: 22.11.2012 23:28

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Втора поредна седмица нашият човек Светослав Костадинов печели комплименти за свършената работа с шампиона Марек-Юнион Ивкони в Шампионската лига по волейбол.

Миналата седмица супервайзерът Ван Буул, известен холандски педант, не се сдържа и изрази публично мнение, че дори в Италия могат да се учат на организация от Марек. Светослав е организационен директор на младия тим на Марек за състезанията от Лигата.

Днес след обяд дупничани се прибраха от Испания, където в Теруел загубиха от КАИ с 2:3 гейма. От летището Костадинов отиде директно в спортната академия, където учи магистратура "Спорт и сигурност", след като завърши "Спортен мениджмънт" също в НСА "Васил Левски".

Междувременно работата на 25-годишния мениджър на шампионите не е останала в границите на България и в късния след обед той получи поздравления и от помощник-треньора на германския национален отбор по волейбол Щефан Хюбнер. Миналато лято Костадинов на три пъти бе водач на германския национален отбор и хората се интересуват очевидно какво се случва с техния приятел.

Хюбнер завършва с оптимистичното пожелание: Вярвам, че ще те срещнем отново...най-добрият тийм мениджър от България!!!

Германците всъщност сами са разбрали за добрата работа на Светослав и явно не страдат от това, а подкрепят своя колега.

Проспорт.бг също се радва за един от създателите си и му желае върхове в толкова отговорния ангажимент в Шампионската лига с Марек-Юнион Ивкони.