Влади Романов май ще се размине с ЦСКА

Публикувано на: 20.12.2012 11:05

Автор: Проспорт.бг

©botevvratza.com
Трансферът на Владислав Романов в ЦСКА е на път да пропадне. Засега от Армията спират преговорите и на този етап юношата на червените няма да се връща в родния си клуб. Има малка вероятност за нови разговори след Нова година, но все пак началниците планират селекцията да е приключила дотогава, твърдят в Борисовата градина, съобщи livesport.bg

Както е известно, изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла проведе първоначални разговори с Владислав Романов, който в момента е собственост на Ботев Враца. Халфът е готов да заиграе отново в ЦСКА, но явно на Армията към момента са размислили. Все още не се вижда как ще бъде продаден друг флангови футболист -Нджонго Присо. ЦСКА иска да се отърве от него, но засега никой не се интересува от камерунеца. Освен това се очаква друг футболист на Ботев да пристигне за първата тренировка на червените след Нова година. Става дума за крилото Александър Якимов, който игра през есента като преотстъпен във Враца, но договорът му под наем изтече.

Ако ЦСКА не се раздели с някого от двамата,Романов ще дойде в повече, смятат в Борисовата. Другите крила в ЦСКА за пролетния полусезон са Сержиньо, Скиорили и Серж Нюаджи.

Освен всичко друго се заговори за среща между Георги Илиев-Майкъла и неговия приятел Лъчезар Танев за връщането на Михаил Александров от Лудогорец тема, която днес бе подхваната от вестник "Меридиан мач".