Ръководителят бил наредил на Йешич да избистри състава на ЦСКА

Публикувано на: 13.02.2013 08:26

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА ще изиграе последната си контрола в Турция срещу грузинския Чихура с най-добрия си състав в момента. Това става по настояване на изпълнителния директор Георги Илиев, който вече изрази недоволството си, че въпреки наближаването на старта на първенството треньорът Миодраг Йешич не е избистрил състава си.

Нападателят Мишел Платини и вратаря Томаш Черни може да пропуснат последната контрола на ЦСКА в Алания. Двамата получиха травми и все още не тренират на пълни обороти с отбора.

Спортният директор на червените Аспарух Никодимов каза пред "Тема Спорт", че не е добре да се рискува здравето на двамата и няма да е чудно, ако Миодраг Йешич реши да ги запази и срещу грузинския Чихура.

В контролата най-вероятно 90 минути ще играе Костадин Стоянов. Неговото бъдеще ще бъде решено до две седмици. Все още не е сигурно, дали той ще е част от състава през пролетния полусезон. До момента Стоянов игра в две контроли по 45 минути.

ЦСКА ще играе с Чихура от 15.00 часа в турския курорт Алания. Утре отборът се прибира в София, а до подновяването на сезона ще има още две контроли.

"Армейците" ще пътуват на 19 февруари за Нови Сад (Сърбия), за да играят контрола с местния тим Войводина на 20-и.
Етикети: ЦСКА, лого