Ръководителя: "Титан" са титанични

Публикувано на: 27.02.2013 21:46

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Георги Илиев
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев постоянно бе оплюван от феновете на отбора, но сега те трябва да замълчат. Защото Майкъла си спази най-важното обещание - "червените" да се завърнат на стадион "Българска армия" най-късно на 1 март. Днес съоръжението получи лиценз и ЦСКА ще посрещне Литекс в мач от първия кръг на пролетния полусезон на "А" група у дома. Георги Илиев  говори пред Sportline.bg.

"Хора, ама вие наистина ли сте се съмнявали, че стадион "Българска армия" ще бъде одобрен? Е, стана така, както очаквахме и имаме лиценз. ЦСКА се връща в своя дом и всички сме много щастливи от свършената работа. "Армията" става все по-хубав и европейски. Стига с този негативизъм към нашия клуб. Толкова ли мразите ЦСКА? Защо не виждате хубавите неща? Стига с тези плювни по "Титан". Едно ще ви кажа - Димитър Борисов и Иво Иванов дават повече пари за ЦСКА от предишните собственици Илия Павлов, лека му пръст, и Васил Божков", каза той.

Той прояви скромност, заявявайки, че не е с основна заслуга за лиценза на "Армията".

"Армията" е прекрасна благодарение на "Титан". Да, аз се занимавам със стадиона, но парите идват от "Титан". Аз ги поисках не за селекция, а за "Армията". И хората инвестират в базите, в бъдещето, в нещо, което ще го има дълги години. Така трябва да бъде, адмирации за собствениците. Борисов и Иванов дават своите средства за благото на ЦСКА и милеят за клуба. Хайде, разберете го вече! Елате в понеделник на стадиона да видите за какво става въпрос. Ще останете впечатлени", добави Георги Илиев.

Коментар на Проспорт.бг:

1. Честито на всички завръщането у дома!
2. Илия Павлов никога не е бил собственик на ЦСКА, нито е имал концесия за стадиона;
3. "Българска армия" бе затворен и отборът обиколи да домакинства на различни стадиони в далечни градове, заради бедствената финансова и организационна дисциплина именно на собствениците на ЦСКА;
4.  В очакване сме да се признаят заслугите и на властта, която е сложила приятелско рамо на своите хора и "любимия" си клуб.