Тодор Батков иска да е спортен министър

Публикувано на: 09.03.2013 11:58

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Президентът на Левски - Тодор Батков, разкри, че е фен на любимеца на част от феновете на ЦСКА Димитър Бербатов. "Синият" бос дори определи благоевградчанина като "най-добрия ни действащ футболист в момента".
 
"Имам силно желание Бербатов да се върне в националния. Слабо го познавам, виждали сме се няколко пъти по летищата и винаги съм го призовавал да се върне. Има някакви проблеми с БФС, но в момента той определено е най-добрият ни футболист, действащ", заяви Батков пред Нова ТВ.
 
Относно овакантения пост на спортен министър от Свилен Нейков заради падането на правителството у нас, адвокаът заяви: "Не са ми предлагали поста на спортен министър. Има достатъчно кадърни хора в България, които могат да управляват няколко месеца. През Министерството на спорта се финансират всички федерации, с изключение на футбола. Ако ми бъде предложено да съм спортен министър съм готов да работя в името на България, без пари. Така трябва да мисли всеки един българин. При това правителство спортът дръпна напред, поне откъм материална база", каза още Батков.