Локо-ЦСКА по БНТ1, важна информация за шофьорите

Публикувано на: 13.03.2013 08:44

Автор: Проспорт.бг

©bgsupporters.net
Четвъртфиналния двубой за Купата на България между Локомотив (София) и ЦСКА ще се играе днес на стадион "Чавдар Цветков" в Своге.

Мачът ще се излъчва по БНТ 1 от 15.30, а студио футбол на държавната медия стартира в 15.05 ч.

Препоръчваме на феновете, които ще посетят мача на живо да бъдат много дисциплиниране, за да помогнат за опазването на собственото си здраве. Спортно съоръжение е ситуирано в сложна среда и подходът към него изисква внимание. Конкретно привържениците на ЦСКА ще бъдат допускани на стадиона по въжен мост, а паркоместа ще бъдат осигурени от същата страна на стадиона.

По препоръка на организаторите червените ултраси следва да пътуват през Костинброд - Искрец. Пътят е тесен, но със сравнително добра настилка. Все пак не позволява скоростни експерименти.

За локомотивци се препоръчва да се придвижат през Нови Искър (разклон на северната дъга на околовръстното шосе на София). Тези, които не са пътували по тази отсечка, следва да знаят, че пътят не е само с много завои, но след Нови Искър е в доста тежко състояние - изрязан и с много дупки. Изключително нездравословно е да се кара с повече от 60 км в час. Изненадите следват една след друга.

Феновете на Локомотив, журналистите и официалните лица следва да се отклонят на влизане в Своге към кв. Дренов, откъдето да подходят към стадиона. Там има паркинг, а тренировъчното игрище също ще бъде използвано за паркиране. Пътят през квартала е много тесен, има около него къщи и деца. Няколко участъка са с почти нулева видимост и водачите следва да бъдат извънредно внимателни. Всяко отклонение е влизане в къща или пропаст.