Бонев и Узунов са за публичен дом

Публикувано на: 19.03.2013 21:53

Автор: Проспорт.бг

©news24.bg
Президентът на пловдивския футболен клуб Векта - Петър Никленов, даде изключително скандална пресконференция, на която отправи обидни думи срещу шефовете на Локо (Пд) и свои доскорошни приятели Христо Бонев и Атанас Узунов.

Футболният бос толкова се ядоса и изнерви пред журналистите, че чак прати Зума и Узунов да ръководят публичен дом, тъй като по думите му нямали място на "Лаута".

Повод за раздора между Векта и ЛокО (Пд) е дербито от първенството на Елитната юношеска група до 17 години, в което талантите на Никленов удариха "смърфовете" с 4:2 на "Лаута". Оказа се обаче, че тимът на Векта е играл с футболист, който е бил наказан от БФС за 3 мача. Последва контестация от страна на "черно-белите", която днес беше уважена и на "черно-белите" беше присъдена служебна победа 3:0.

Никленов се разгневи, защото е искал от Бонев и Узунов да оттеглят контестацията, но получил категоричен отказ.

Президентът на Векта обвини доскорошните си приятели от "Лаута", че най-нагло му откраднали четирима футболисти преди началото на сезона.

"Тъй нареченото ръководство на Локомотив в лицето на Бонев и Узунов не постъпиха мъжки. Никога не съм предполагал, че въпросните хорица ще паднат на толкова ниско ниво. Те извършиха убийство на един техен фен. Нямат чест, морал и достойнство", заяви Никленов.

"Показаха долни страсти и ниски интереси, липса на морал и елементарно мъжко достойнство. Тяхното присъствие е нормално за ръководството на публичен дом, а не за футболен клуб. Узунов си мислеше, че си правя майтап. Само че аз с майтапите приключих. Сега няма да дам бележка на нито едно от десетте момчета, които в момента играят в Локомотив. Ако искат, да си платят по таблицата на БФС. Същият този клуб ми дължи 17 000 лева за гориво от няколко години", оплака се още шефът на Векта.