Наша футболистка се умъртви в Благоевград

Публикувано на: 14.04.2013 16:12

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
14-годишен младеж и 17-годишна футболистка от Троян са приети тази нощ в болницата в Благоевград с алкохолна интоксикация.

14-годишният младеж е от село край Симитли, в състояние на алкохолна кома е приет в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград. Малолетният пил в заведение в Благоевград с приятели.

17-годишната спортистка е участник в турнира по футбол за девойки до 17 години, започнал вчера в Благоевград. В надпреварата участват домакинът Спортика както и ЛП Суперспорт, Еко мет и ФК Габрово. Снощи момичетата купили бутилка уиски, качили се в стаята си в хотел "Пилевски" и запили. Момичето, което е от Троян след направените му вливания и промивки, е стабилизирано и към 8 часа се прибрало в хотела си.

Междувременно завърши въпросният трети държавен турнир игран на базата на Ивайло Андонов в Покровник.

Благоевградските девойки направиха 1:1 с лидера в класирането ЛП Суперспорт в първата среща. Голът за благоевградските момичета отбеляза Евдокия Попадинова. Във втория мач Спортика победи с 3:0 Еко Мет Пловдив. С две пападения за победата на благоевградчанки вкара Венидона Сърбинска, а един добави Вили Карадакова. В последната си среща домакините разгромиха ФК Габрово с 12:0, а четири гола отбеляза Евдокия Попадинова.

В класирането ЛП Суперспорт остава лидер, като всичко ще се реши в последния четвърти турнир в края на следващия месец в Равда. Девойките на Спортика в момента са втори, но са с реални шансове за първото място.