Стойчо: Не беше Майкъла, а Тарабата

Публикувано на: 18.04.2013 10:02

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов
Стойчо Младенов
"Това, което се случва, е изключително обидно. Трябваше да издам цялата екипировка на ЦСКА, която имах в наличност. Практиката навсякъде е тя да остава за треньорите, но ще преглътна и тази обида.

Разбрах, че има писмо от ЦСКА до Лицензионната комисия, в което се твърди, че дължа екипировка и това е основание да бавят изплащането на заплатите.

Вторият мотив да протакат е, че имам голяма телефонна сметка на служебния телефон", обясни бившият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов.

На въпрос дали е имал някакъв изрично определен лимит на разговорите, треньорът обясни:

„Не ми е съобщавано подобно нещо, но нали се сещате, че постът ми налага да разговарям с много хора. Как да не вдигна телефона на Димитър Борисов например, когато сме на лагер в Турция, а знаете какъв е роумингът там.

Поисках от клуба разпечатка с разговорите и съм готов да платя тези, които са били частни, а не служебни. Утре трябва да взема от Венци Живков бележката, че съм сдал екипите, после чакам и разпечатката", обясни Екзекутора на Ливърпул.

На „Армията" Стойчо се е срещнал с Венци Живков, но не е станало дума кога ще бъдат изплатени парите му.

„Ако ние не се разберем с ръководството на ЦСКА относно заплати и неустойка, клубът може да не получи лиценз. Мен обаче ми е обиден начинът, по който се изказва Георги Илиев, и как се оправдава за част от проблемите, които са негово задължение. Клубът не е сиропиталище и не може да съществува от подаянията на бивши футболисти и треньори.

Собствениците са поели отговорността пред цялата общественост. Иначе не искам да коментирам Майкъла. Всъщност не знам защо вие го наричате така - всички, които сме играли с него и го познаваме отдавна, му викаме Тарабата и Пердето", обясни още Младенов пред „Меридиан Мач". Според него ЦСКА разполага с атомно нападение и трябва да победи Левски.

„Ние с Нюаджи го направихме, та какво остава с Варела, Камбуров, Делев и Платини", завърши Стойчо.